slideshow 1

Sikeresen zárult az őszi TM mentortábor

A társadalmi felzárkóztatást szolgálja a Tanítsunk Magyarországért Program, melynek harmadik táborát tartották meg szeptember 3-5. között a Nyíregyházi Egyetemen. A felsőoktatási intézmény az elsők között kapcsolódott be a programba, melynek közel 50 hallgató tagja, akik 200, a megye leghátrányosabb régiójába tartozó diákot támogatnak és segítenek abban, hogy tanuljanak és életcéljaikat megvalósíthassák – mondta el dr. Baracsi Ágnes, a Nyíregyházi Egyetem TM programkoordinátora.

2020. szeptember 3-5-e között zajlott a Tanítsunk Magyarországért program harmadik tábora a Nyíregyházi Egyetemen. A program két napján a mentorok „témaszigeti programokba” kapcsolódtak be, amely tovább fejlesztette együttműködési és kommunikációs készségeiket és módszertani repertoárjuk is kibővítésre került. Ugyanakkor a kialakult járványhelyzet miatt a „Mentor a weben” címmel a digitális eszközök hatékony használatával is megismerkedhettek a hallgatók. A gyerekekkel eltöltött közös napon pedig a mentorok kipróbálhatták a képzés során tanultakat., illetve találkozhattak és megismerkedhettek leendő mentoráltjaikkal .

       

A mentortábor megnyitóján köszöntőt mondott Dr. Kovács Zoltán, a Nyíregyházi Egyetem általános rektorhelyettese, valamint dr. Baracsi Ágnes, a Nyíregyházi Egyetem TM programkoordinátora is.

forrás: www.nye.hu / www.bestfmnyiregyhaza.hu

 


 

2016, Nyiregyhaza