slideshow 1

Önkéntes Tartalékos ösztöndíjat hirdet a Magyar Honvédség

A Magyar Honvédség meghirdeti az Önkéntes Tartalékos ösztöndíjat, melyre polgári felsőoktatási intézmény nappali, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formájú felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben lévő hallgatók pályázhatnak.
 
 
A pályázat benyújtásának feltételei:
  1. Magyarországi polgári felsőoktatási intézmény nappali, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formájú felsőfokú alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben hallgatói jogviszonyban vagy iskolai rendszerű, nappali munkarendű szakképzés keretében az Országos Képzési Jegyzékben szereplő államilag elismert szakképzésben a szakképző iskolával tanulói jogviszonyban áll;
  2. Meglévő tartalékos katonai jogviszony, vagy legkésőbb az ösztöndíjszerződés megkötéséig tartalékos jogviszony létesítése.
 

A pályázat beérkezésének határideje: 2019. szeptember 30.

 
További információk a pályázat benyújtásának módjáról, valamint a juttatások tényleges összegéről a csatolmányban lévő dokumentumban található meg.
 
Az Önkéntes Tartalékos szolgálatra történő jelentkezésről, illetve az ösztöndíj pályázatról részletes tájékoztatást nyújtunk a Toborzó Irodában.
 
Nyíregyházi Toborzó Iroda
Cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 29.
Tel.: 06-42/501-030
Kapcsolattartó: Pappné Városi Fatime őrnagy, irodavezető
 
Ügyfélfogadási idő: hétfő-csütörtök: 8:00-15:30, péntek: 08:00-12:00
 

 


 

2016, Nyiregyhaza