slideshow 1

 

Nyíregyházi siker a MEFOB röplabda döntőjén

Kaposvárott 2019. június 9-10. között rendezték meg a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) röplabda sportági döntőjét. Hosszú évek után a Nyíregyházi Egyetem férfi röplabda csapata is részese lehetett a "final four" meccseinek, amelyek a szervezők és a résztvevők véleménye alapján is magas színvonalú, izgalmas összecsapásokat hozott.

A csapatok játékosai többségében az első osztályban szerepelnek és többen válogatottak is. Ebben a rangos mezőnyben sikeresen szerepelt a Nyíregyházi Egyetem férfi röplabda csapata.

A Kaposváron megrendezett "final four"-on 3. helyezést értek el a Kaposvár és a Testnevelési Egyetem után. A Nyíregyházi Egyetem csapatának eredményei: Nyíregyházi Egyetem-Testnevelési Egyetem 1:3; Nyíregyházi Egyetem-Kaposvári Egyetem 0:3; Nyíregyházi Egyetem-Budapesti Műszaki Egyetem 3:2.

A nyíregyházi csapat tagjai: Hubicska Patrik, F. Nagy Bence, Imre Tibor, Vass Renátó, Papp László, Juhász József, Gergely Bence, Rácz Gábor, Fekete Áron, Szilágyi Csongor, Molnár Mátyás, Demeter Ádám. Felkészítő tanár: Veress Gyula. A torna legjobb támadó játékosa címet Hubicska Patrik nyíregyházi játékos érdemelte ki.

 

 
 

 


 

2016, Nyiregyhaza