slideshow 1

 

Karriermenedzsment napot tartottak a Gazdálkodástudományi Intézetben

2019. június 4-én rendezték meg először, hagyományteremtő szándékkal a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének szervezésében „Útravalóul” címmel az intézet végzős hallgatói számára tartott Karriermenedzsment napot.

A megnyitón Kósáné Dr. Bilanics Ágnes, a Gazdálkodástudományi Intézet intézetigazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd szakmai felkészítő előadások következtek. Dr. Magyar Zoltán, tanszékvezető főiskolai docens a záróvizsgákkal kapcsolatos szakmai tudnivalókat osztotta meg a hallgatókkal, míg Kozmáné Petrilla Gréta, mesteroktató és Vargáné dr. Bosnyák Ildikó, főiskolai tanár a szakmai gyakorlati félév hasznos ismereteiről tájékoztatta az érintetteket.

A napot rangos szakmai kerekasztalbeszélgetés zárta Út a munka világába… címmel, melyen a régió meghatározó vállalatvezető szakemberei osztották meg saját tapasztalataikat a hallgatókkal és nyújtottak hasznos tanácsokat az álláskeresés, munkakezdés témakörében. Az eseményen részt vett:

Polányi Péter, igazgató, LEGO Manufacturing Kft.; Dobi József, igazgató, Hübner-H Gumi- és Műanyagipari Kft.; Laczi Anna, személyügyi igazgató, Michelin Hungária Kft.; Krivács András, elnök, Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség; Gilányi Zsolt, fiókvezető, OTP Bank Nyrt. és Petromán Zsolt, fiókvezető, ERSTE Bank Hungary Zrt.

A szakmai program végén sor került a végzős megtekinthették szakdolgozati bírálataikat, illetve tanácsokat kaphattak a szakdolgozat védéssel kapcsolatban.

A rendezvény támogatója a Magyar Nemzeti Bank.

 

   

 


 

2016, Nyiregyhaza